Capusu-Mare.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Capusu Mare - Cluj!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Capusu Mare - Cluj!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Capusu Mare - Cluj!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Capusu Mare - Cluj.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Capusu Mare, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Capusu Mare judetul Cluj, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Capusu Mare? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Capusu Mare!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Capusu Mare - Cluj? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Capusu Mare.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Capusu Mare! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Capusu Mare - Cluj si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Capusu Mare - Cluj, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Capusu MarePagina in care spui si gasesti totul despre Capusu Mare

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Asfalt

Au reusit! Dupa ani de asteptare s-a finalizat asfaltarea drumului principal din Capusul Mic. Cu... citeste mai mult

Zvonuri prin Capusul Mic

De ani de zile se zvoneste ca se va asfalta drumul comunal din Capusul Mic. Dupa ani si ani de... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Capusu Mare - Cluj!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Capusu Mare - Cluj!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
Capusu MareIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Capusu Mare

Trimite pe mail acum!
Nu exista comentarii postate de utilizatori.